Vi søger samarbejdspartnere

16. april 2018
Blogger

Andersen & Tardini udfører her professionelt tømrerarbejde til en privatkunde

Professionelle og seriøse samarbejdspartnere søges

Hos Andersen-Tardini har vi en fast bestande af seriøse samarbejdspartnere. Den skal udvides – Og vil vil gerne have dig med.

Vi er derfor på udkig efter profesisonelle og seriøse samarbejdspartnere inden for alle faggrupper.

Fordele ved at samarbejde med Andersen & Tardini

Udover adgang til vores service, så hjælper vi dig også med at fylde ordrebogen. Et samarbejde med os giver dig frihed og mulighed for at drive din egen virksomhed – som du altid har gjort – men bidrager med din ekspertise på opgaver, hvor vi har brug for dig.

Vi stræber efter at levere et resultat alle parter kan være stolte af. Vi ønsker, at kunderne anbefaler os efter endt arbejde, og de vil bruge os som deres foretrukne leverandør. Derfor forventer vi, at du sætter en ære i dit arbejde – og du udfører det med høj kvalitet og ikke er bange for at tage dialogen med kunderne, hvis det er det, der skal til.

Hvad kræver det?

Det stærke og pålidelig samarbejde mellem os, skal i første omgang hvile på troværdighed og en seriøse, professionel tilgang til arbejdet. Vi lægger i dag vægt på langvarige relationer og en respektabel dialog. Derfor kræver vi – både fra os selv, men også jer – at I bidrager til det gode samarbejde.

Vi inviterer løbende til samarbejdsmøder, hvor opgaver koordineres, der bliver sparret om opgavers udfordringer og meget mere.

Ansøg nu: