Er du på udkig efter en tømrer på Østebro?
Professionel tømrer på Østerbro

2006 var året, hvor Andersen & Tardini blev stiftet af to unge mænd. Med baggrund som uddannet tømrer og uddannet snedker, danner disse grundlaget for firmaet med beliggenhed på Østerbro. Herfra den gode, centrale placering, er vi tæt på alle de storkøbenhavnske bydele.

Med mere end 9 års erfaring i baggagen, tilbyder Andersen & Tardini tømrer- og snedker arbejde med fokus på det gode håndværk og den bedste kvalitet.

Tømrerarbejde af bedste kvalitet

Hos Andersen og Tardini, er det væsentligt at vi leverer håndværk af højeste kvalitet. Vores mange års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen, sørger vi for, at du får det bedste produkt og den bedste oplevelse, hvis du har et projekt, du ønsker vores hjælp til. Uanset om det er i vores baghave på Østerbro, andet steds i hovedstadsområdet eller i Nordsjælland, så har vi kompetencerne til at hjælpe dig.

Totalentreprise til private og erhverv

Står du over for et bygge- eller renoveringsprojekt, så kan vi stå for for hele projektet, som totalentreprise. Alle opgaver, store som små, kan vi håndtere i en samlet pakke for dig.

Med totalentreprisen hos Andersen & Tardini, så skal du kun koordinere med én person og vi sørger for at opgaven bliver løst. Vi har også opbygget et godt netværk af samarbejdspartnere, så vi uanset opgaven, har kompetente håndværkere til at udføre opgaven for dig.

Tilfredshed med professionelt håndværk

Vi lægger stor vægt på, at uanset opgavens størrelse og type, så står du tilbage som tilfreds kunde, med solidt håndværk.

Ligesom mennesker, er alle opgaver forskellige. Der er altid forskellige faktorer som spiller ind i forhold til, hvordan den enkelte opgave løses på bedste vis. Derfor er dialogen med kunden, vores fornemmeste værktøj.

For at skabe et solidt og tilfredsstillende samarbejde for dig, sørger vi for forudgående dialog og rådgivning i forhold til ønsker og dine særlige behov. Vi giver dig kompetent faglig rådgivning i forhold til løsningen at netop din opgave.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Så ring til os eller send en email, så kontakter vi dig for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig, med dit næste projekt. Hvis du er mere interesseret i malerarbejde på Østerbro, så kan du trykke her.