Tømreropgaver i Nordsjælland

Andersen & Tardini blev stiftet af en ung tømrer og en ung snedker tilbage i 2006. Vi kan tilbyde vores kunder veludført tømrer- og snedkerarbejde af høj kvalitet.

Hos Andersen & Tardini har vi de seneste 9 år udført tømrer- og snedkerløsninger for en bred vifte af kundegrupper – både privat og erhverv. Vi har igennem årene fået bred erfaring med adskillige former for opgaver, store som små, hvilket har givet os kompetencer til i dag at varetage alle former for projekter med behov for tømrer- og snedkerarbejde.

Seriøst håndværk

Vi drives i vores arbejde af lysten til hele tiden at forbedre os og levere holdbare løsninger for vores kunder af den højeste kvalitet. At have tilfredse kunder vil altid være målet med alt, hvad vi laver, og vores erfaring har vist os, at det bedst opnås ved at have vores faglighed i fokus og have tæt samarbejde med vores kunder. I opstarten på et nyt projekt handler det for os om at have en god kommunikation med kunden, så vi kan få en ordentlig forståelse for kundens ønsker og behov.

Vi har i årenes løb hjulpet kunder med både snedker og tømrerarbejde i Nordsjælland og har dermed fået erfaring med alverdens projekter – i alle omfang. Det giver os i dag et af de bedste udgangpunkter for at levere solide og holdbare resultater for vores kunder – og det gør vi en dyd af.

Professionel rådgivning

Opstår der behov for rådgivning i forbindelse med et projekt, vil det altid være muligt at tale med en af vores medarbejdere. Vi kan bidrage med vores faglige viden om forskellige løsninger inden for tømrer- og snedkerarbejde og informere om, hvilken løsning, vores enkelte kunder vil få mest gavn af i mange år fremover.

Gennem årene har vi indgået i tværfagligt samarbejde i forbindelse med blandt andet nybyggeri og udbygninger. Her har vi fået skabt et godt netværk af samarbejdspartnere, hvis kompetencer vi løbende inddrager i projekter for vores kunder. Det giver os mulighed for at varetage større projekter, hvor der også kræves arbejdskraft inden for andet håndværk. Vi kan dermed også varetage blandt andet totalrenoveringer.

Få et tilbud på din tømmeropgave

Vi har fast adresse i København, men udfører også gerne arbejde for kunder i hele Nordsjælland. Står du og mangler en snedker eller tømrer i Nordsjælland, er du derfor velkommen til at kontakte os i dag og få en snak om dit projekt og et uforpligtende tilbud.