Tømrer i København

Andersen & Tardini blev stiftet i 2006. Som faglært tømrer og snedker, leverer de arbejde udført i højeste kvalitet.

Vi har arbejdet for en store skare af forskellige typer af kunder gennem årene. Både privat- og erhvervskunder, har siden 2006 været med til at udvikle os som fagfolk til at løse alle typer af opgaver.

Håndværk udført af fagfolk, skal være i orden. Vi lægger stor vægt på, at levere kvalitetsarbejde, så kunden altid står tilfreds tilbage, når vi forlader en opgave. Kundetilfredsheden skaber vi hos Andersen & Tardini gennem dialog og tæt samarbejde med kunden. Kun på den måde, får du som kunde løst opgaven, præcis til dine behov. Både forud for projektets begyndelse og undervejs i processen, er dialogen et værktøj for, at resultatet er tilfredsstillende og i top kvalitet og kunden er tilfreds med arbejdet leveret af Andersen og Tardini. Vi stiller vores faglige rådgivning til rådighed, hvis du har brug for fagfolk til dit næste projekt.

Gennem 10 år har vi hjulpet kunder med opgaver, store som små, af forskellig art. Derfor har vi også opbygget os et netværk af samarbejdspartnere, som gør os i stand til at stå på totalentreprisen, hvis du står overfor et større bygge- eller renoveringsprojekt. Vi arbejder samme med forskellige håndværksgrupper om totalentreprisen, men uden at du skal holde styr på flere forskellige kontakter.

Du får en kontakt, som koordinerer hele projektet og fører dialogen med dig omkring lige netop dine særlige ønsker og behov i projektet.

Således kan vi varetage både større og mere varierede typer af opgaver, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller overblik.

ERFARING ER VIGTIGT

Hos Andersen & Tardini ved vi at erfaring er vigtigt og vi har mange års erfaring indenfor tømrerarbejde og udfører mange opgaver, specielt i københavnsområdet. Vi tjekker altid vores tømrerarbejde, og afslutter aldrig noget før vi er helt tilfredse med kvaliteten af det færdige arbejde.

Vi har gennem de sidste 9 år bygget et stærkt netværk op i københavnsområdet. Så uanset hvilken opgave vi får, så løser vi den for dig.

Hvis du kunne tænke dig at læse lidt om hvad vi har lavet før, så klik her og læs lidt om hvad vores kunder og samarbejdspartnere siger om os.

Tilbud på netop din opgave

Kontakt Andersen & Tardini, og lad os give dig et tilbud på din opgave med tømrerarbejde i København.

Andersen & Tardini har kundetilfredshed i fokus, som sikres gennem dialog før, under og efter arbejdets udførelse. Vi sætter en ære i at være omhyggelige og personlige i vores arbejde, som professionelle fagfolk.

Vi er altid interesserede i at tage en snak om din opgave og dine muligheder for at få den løst bedst muligt.

Ring, send os en email eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig for en snak om din opgave.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning for dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit nummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

[recaptcha]