Bor du i Gentofte, og har du brug for en professionel tømrer, med masser erfaring og et know-how udover det sædvanlige? Andersen-Tardini.dk er din genvej til en professionel samarbejdspartner.

Står du med en tilbygning, en renovering, et skab der driller eller andet i hjemmet, der skal sættes på plads – Så kan vi hjælpe dig.

Professionelt arbejde til gennemskuelige priser

Alt godt arbejde kommer af gennemsigtighed og tillid. Derfor er vores priser til at regne med, og du kan altid være sikker på, at vi får det lavet ordenligt og til tiden.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi arbejder med tømmerarbejde i Gentofte, eller bare generelt i og omkring København, kan du læse vores referencer på blandt andet Trustpilot lige her.

Totalrenovering fra Andersen-Tardini.dk

Alle vores tilbud er gratis og uforpligtende

Prisen for tømrerarbejde i Gentofte er altid ud fra, hvilken type arbejde der skal laves. Vi er også klar til at gå i dialog med dig omkring, hvorledes du ønsker det hele udført på timepris – eller om du vil have en fast pris på dit projekt.

Vil du have et tilbud på tømrerarbejde i Gentofte?

Hvis du skriver til os, så beskriv gerne hvad du ønsker udført og hvorhenne, du kan tage kontakt til os i dag på tlf. 2726 1999 eller send en mail til Alexander på kontakt@andersen-tardini.dk

Alternativt kan du udfylde nedenstående kontaktformular. Så kommer vi tilbage til dig inden længe.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer

Din besked

[recaptcha]