Tømrer Hellerup

To unge mænd med en baggrund som henholdsvis uddannet tømrer og en baggrund som uddannet snedker, stiftede i 2006 tømrer- og snedkerfirmaet Andersen og Tardini med central beliggenhed på Østerbro, tæt på storkøbenhavnskebydele lige fra Hellerup til Dragør. Fra den dag af, har prioritering af det gode håndværk stået øverst på dagsordenen og med mere en 9 års erfaring, tilbyder Andersen og Tardini i dag stadig tømrer- og snedkerarbejde med fokus på den bedste kvalitet.

Tømrerarbejde af høj kvalitet

Hos Andersen og Tardini gør vi en dyd ud af at levere håndværk af høj kvalitet og med mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerbranchen, sikrer vi dig den bedste oplevelse, hvis du er på udkig efter enten snedker- eller tømrer arbejde på Østerbro, i Hellerup eller andre steder inden for hovedstadsområdet.

Vores motivation er din tilfredshed, og derfor gør vi også en aktiv indsats for at løse den stillede opgave på den mest tilfredsstillende måde. Med erfaring inden for både taglægning, havearbejde, snedkeropgaver, carporte, byggeri og køkkenmontering spænder vores kompetencepalet bredt og sikrer dig de bedste forudsætninger for en god totaloplevelse. Som tømrer- og snedkervirksomhed nær Hellerup og de københavnske bydele møder vi hver dag forskellige kunder, med varierende behov. Derfor er vi også opmærksomme på, at alle tilfælde er unikke og skal behandles derefter.

Totalentreprise

Vi kan hos Andersen og Tardini tilbyde at stå for totalentreprisen for dit næste bygge – eller renoveringsprojekt. Et byggeprojekt kræver et stort overblik og erfaring med koordinering af de forskellige håndværksgrupper. Med mange års erfaring, kan vi sikre dig et byggeforløb, hvor både økonomiske og tidsmæssige aftaler overholdes. Vi sørger altid for at levere resultater, som imødekommer vores kunders forventninger og behov.

Dialog som forudsætning for et tilfredsstillende samarbejde

Vi er som mennesker alle forskellige, og derfor mener vi, at det er afgørende for et solidt samarbejde, at du er med lige fra starten og løbende i processen, så vi imødekommer netop dine ønsker. Forudsætningen for et godt forløb er derfor forudgående og gennemgående dialog, så vi sammen sikrer at dine særlige behov tilgodeses og opfyldes. I dialogen kan du fortælle om særlige ønsker og behov, og vi vil vejlede og bidrage med kompetent faglig rådgivning. Leder du efter et firma til at hjælpe dig med snedker- eller tømrer arbejde i eller uden for Hellerup, står vi hos Andersen og Tardini klar til at hjælpe dig fra start til slut.

Med fast adresse på Østerbro i København er vi et oplagt valg, hvis du leder efter kompetent og kvalitetssikkert tømrerarbejde i blandt andet Hellerup. Vi prioriterer den gode oplevelse fra den indledende samtale, til det fuldendte arbejde og imødekommer dine ønsker i størst muligt omfang.

Ring til os til en uforpligtende samtale og hør hvad vi kan tilbyde dig, eller skriv en mail med nærmere detaljer, så vi sammen kan få et overblik over opgaven og dens omfang, og finde den helt rigtige løsning til dig.