Skal huset sælges? – Gør huset mere værd

28. september 2017
Blogger

Det er alment kendt, at hvis huset skal sælges hurtigst muligt, så skal det se præsentabelt ud. Men hvordan gør jeg så lige det? I dette blogindlæg vil vi netop guide dig til et mere præsentabelt og værdifuldt hus.

Hvad skal jeg have særligt fokus på?

Du skal have fokus på at gøre dit hus salgsklar. Derfor skal du også indstille dig på, at der måske skal ændres i indretningen og væggene males en anden farve. Du skal forsøge at appellere til så mange mulige købere, hvilket du gør ved at have en neutral indretning samt farve på væggene. Dog kan det hurtigt blive et uoverskueligt projekt, derfor kan en maler med fordel gøre det for dig. Læs mere om vores malerarbejde her. Udover malerarbejde og indretning skal du have styr på nedenstående punkter:

  • Der skal være ryddet op og rent i huset – det giver et godt førstehåndsindtryk.
  • Masser af lys – gør alt, hvad du kan for at lukke lyset ind i dit hjem.
  • Vedligeholdelse er nøgleordet – huset ser præsentabelt ud, hvis det er godt vedligeholdt

Hvad kan jeg gøre med haven?

Svaret er kort; mere end du tror. Ligemeget om det er et rækkehus eller en villa, så vil haven som regelt være det første køberne støder på. Derfor skal du igen sørge for, at den er præsentabel. En god ide ville være at sætte en hel dag af sammen med familien i haven, hvor i sammen kan gøre den pæn og nydelig. Mange købere sætter også stor pris på en terrasse, især hvis den passer godt til huset stilmæssigt. Vigtigheden af sammenspillet mellem hus og terrasse er ikke til at tage fejl af, og det kan i sidste ende sørge for, at huset bliver solgt. Derudover er et frisk pust til haven også en god ide, men det kan du læse mere om, hvis du følger linket her. 

Vi kan hjælpe med det meste.

Går du med en skør ide med et nyt skur, hvor der er plads til dine kreative udfoldelser? Vil du gerne have bygget en mandehule? Vi kan hjælpe med det meste. Det kan du læse meget mere om her.