Ophæng der holder

16. november 2017
Blogger

Andersen-tardini.dk – Tips til ophæng der holder

Uanset om du skal hænge en hylde, et skab eller en lampe op, er det vigtigt at tage de korrekte forholdsregler, for at sikre, at dit ophæng holder. Følg med her, for at få de bedste tips!

Gips, beton, træ, mursten eller spånplader?

Det er vigtigt, at få afklaret, hvad du hænger dine ting op i. Undersøg derfor din væg eller dit loft, for at finde ud af, hvilket materiale det består af. Dette kan gøres ved at banke let på væggen, eller ved at slå et søm i væggen, som efterfølgende ved vise synlig støv fra det materiale, som væggen er lavet af. Undersøg, hvilke kendetegn de forskellige materialer har. Dette har nemlig stor betydning for, hvilket rawlplug du skal bruge til dit ophæng.

Rawlplugs til alle materialetyper

Du kan benytte universalprodukter til langt de fleste ophængninger, du selv foretager i hjemmet. Der findes rawlplugs til alle materialer. Du bør dog vælge rawlplugs efter vægten på dit ophæng – vej det derfor inden du går i gang. Er dit ophæng tungt, kan det være nødvendigt med specielle rawlplugs. Er du i tvivl, så søg hjælp hos en professionel, for at sikre det bedste udgangspunkt for dit ophæng.

Når du har fundet frem til det korrekte rawlplug, er det vigtigt at benytte en skrue, der passer til netop dette plug, hvis der ikke fra start følger en skrue med. Læs altid anbefalingen fra producenten på pakken.

 

Vil du sikre dig et perfekt resultat, så se mere her

Hos Andersen-Tardini.dk kan vi nemlig hjælpe dig fra start til slut, med vores erfaringer og kompetencer inden for både tømrer- og snedkerfeltet.