Nyt tag i København

Vi laver alle former for tage og har stor erfaring med alt fra renovering af eksisterende til hel ny tagkonstruktion. Vi laver også kviste, samt nye lækre altaner at tilbringe sommeren på.

Ønsker du nyt tag på boligen, og bor du i eller lidt uden for København? Med mere end 9 års erfaring og en kompetencepalet inden for tømrer- og snedkerarbejde er vi hos Andersen og Tardini et oplagt bud til dig, der kigger efter professionel taglægning i forbindelse med et ønske om et nyt tag i København eller omegn.

Forny dit hus op med et nyt tag

Ofte kan gamle huse se hengemte og slidte ud, og i nogle tilfælde kan det være svært at overskue, hvordan man kan få piftet huset op, uden at skulle ud i en større renovering af hele huset. Med en ny tagkonstruktion kan dit hus let og hurtigt forbedres og det nye tag vil erstatte det slidte og bidrage med et friskere og mere imødekommende udtryk.

Udover en æstetisk fornyelse af dit tag, er et nyt tag også med til at bevare og styrke dets funktion. Taget beskytter vores hus mod vind og vejr, og det er helt afgørende, at det lægges korrekt, så der ikke trænger fugt ind i vægge, der kan resultere i store skader i hjemmet.

Fordi vi ved, alle mennesker er forskellige, er det afgørende for os, at du er med lige fra starten og løbende i processen, så vi imødekommer netop det, du ønsker. Forudsætningen for et godt forløb er derfor forudgående og gennemgående dialog, så vi sammen sikrer at dine særlige behov tilgodeses og opfyldes. Leder du efter et firma til at facilitere dine drømme om at få lagt nyt tag på en bolig i eller uden for København, står vi hos Andersen og Tardini klar til at hjælpe dig.

Håndværk af høj kvalitet til tiden

Vi garanterer håndværk af høj kvalitet, overholdelse af deadlines, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser og sikrer dig kompetent rådgivning og idéudveksling inden det reelle håndværkerarbejde påbegyndes. Med vores mange år i branchen, har vi et stort håndværksfagligt netværk i ryggen, som vi dels har mulighed for at samarbejde med, dels har mulighed for at sparre med. Dermed sikres du og dit nye tag på din bolig i København, ved at være en del af et større netværk af samarbejdspartnere, hvilket optimerer vores samarbejdsproces og skaber fordele for dig, både med hensyn til kommunikation, kvalitet og økonomi.

Tagkonstruktion

Med vores centrale beliggenhed på Østerbro i København, er vi er oplagt valg, til dig der har brug for et nyt tag i hovedstadsområdet. Ring til os for en uforpligtende samtale og hør, hvad vi kan tilbyde dig, eller skriv en mail med nærmere detaljer, så vi sammen kan få et overblik over opgaven og dens omfang, og finde den helt rigtige løsning til dig.