Professionel totalrenovering

Hos Andersen & Tardini står vi klar, hvis du vil igang med en totalrenovering.

Går du og overvejer at totalrenovere din bolig, så har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig.

Vi renoverer alt fra lejligheder og huse, til kontorbygninger og firmaets hovedkontor. Ring til os med din forespørgsel på telefon: 70 88 53 91

Totalrenoveringens opgaver, varierer fra projekt til projekt. Vi kigger på boligen, dine ønsker og laver planen derefter.

På den måde finder vi den løsning, som passer dig bedst og sikrer at din bolig bliver mere energivenlig og holdbar på den lange bane.

Hvad indebærer en totalrenovering?

Hvilke opgaver kan vi udføre for dig i forbindelse med en totalrenovering? Helt afhængig af dine ønsker, laver vi lige dét netop din bolig har brug for.

Det kan være alt fra at udskifte dine gamle vinduer og døre, installere gulvarme og lægge nyt gulv til evt. at vælte vægge og/eller opføre ny vægge.

Ligeledes står vi til rådighed hvis du skal have isoleret ydermure og lofter, renovere og udskifte tag og tagkonstruktioner eller skal have bygget helt nyt badeværelse i kælderen.

Kort sagt, hvis du har brug for hjælp til at renovere, så kan vi assistere dig til det bedst mulige resultat.

Få din opgave løst af professionelle fagfolk

Vi står altid klar, til at give et kig på enhver opgave.

Uanset om hvilke fagfolk du har brug for til din renovering eller restaurering, om det er tømrer-, snedker- eller murerarbejde, så står vi klar til give dig et tilbud på opgaven.

Hvis du vælger Andersen-Tardini, så sikrer vi at du får omhyggelig, personlig og professionel hjælp, til at give dig det bedste resultat af din ombygning eller renovering.

Ring til os for en uforpligtende samtale om din opgave.
Du kan også sende os en mail, så kontakter vi dig.
Vi glæder os til at finde den løsning, som er den rigtige for dig.