Malerarbejde i København

Professionelt malerarbejde

I forbindelse med flytning eller renoveringer, er malerarbejde ofte noget, som kan være en af de store tidsrøvere. Andersen & Tardini giver gerne et tilbud på at klare malerarbejdet for dig, så du kan bruge energien på at indrette og pakke ud. Alle vores malere er veluddannet og har en god kreativ forståelse for dine ønsker og krav. Vi vil altid lytte til dine ønsker, men tager os også høfligheden at komme med gode råd og vejlede dig til den bedste løsning.

Vi kan hjælpe med maling af nye såvel som gamle lejligheder og huse, samt korrekt udbedring af brand- og vandskader, så du med garanti kan få dækket de skader det måtte have forvoldt. Ved alle opgaver kommer vi ud og vurdere arbejdet, inden vi afgiver et udspecificeret tilbud.

Vi kører primært i Københavnsområdet, men kører også ud for København, såfremt du ønsker vi skal udføre din maleropgave. Skal du bruge malerarbejde på Østerbro eller malerarbejde i København kan du være sikker på, at vi hurtigt kan komme forbi og finde en løsning der passer dig. Bor du udenfor København skal du dog ikke tøve med at give os et kald, da vi tit er på tur uden for København og dermed kan komme forbi dig også.

Pris på malerarbejde i København

Vi er altid interesserede i at tage en snak med dig om din opgave og mulighederne, du har for at få den løst bedst muligt. Andersen & Tardini har din tilfredshed i fokus. Den sikrer vi gennem dialog før, under og efter opgaven.

Vi sætter en ære i omhyggelig, personlig og professionel hjælp, rådgivning og udførelse. Ring eller send os en e-mail, så kontakter vi dig for en snak om din opgave. Vi kommer altid ud til dig og vurdere på opgaven, inden vi afgiver et tilbud. Alle vores tilbud er naturligvis uforpligtende.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning til dig.

Indhent tilbud på malerarbejde her

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Din opgavebeskrivelse

[recaptcha]

Professionel maler i København

Ved at benytte professionelle fagfolk til løsning af dine opgaver, sikrer du det bedste resultat. Maleren sørger for at løsningen harmonerer med dine ønsker, samtidig med at det udføres i god tråd med materialer og placering. Malerarbejde rummer et væld af muligheder og valg der skal træffes, afhængig af type opgave. Du kan altid få den rette rådgivning hos maleren, som ved alt om, hvad du skal vælge. Så er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge mat, blank akryl eller alkyd, så spørger du bare. Vi bestræber os altid på at udføre et professionelt stykke malerarbejde for alle typer kunder.

Maleren kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Vi kan hjælpe med alt fra gulve til fliser, men selvfølgelig også vægge, lofter, lister, døre, hegn og træværk. Facader og vinduer kan vi også hjælpe med. Spartling, opsætning af filt og tapet, samt slibning og rensning af overfladerne inden maling, kan vi selvfølgelig også snildt løse. Vi mener det, når vi siger at vi er professionelle fagfolk – vi løfter opgaven fra 0 til 100% uden at springe over, hvor gærdet er lavest.

Tidligere opgave vi har haft

Kunden havde et gammel skab stående, som trængte til en kærlig hånd. Vi mødte kunden på stedet, og fik en snak om løsningerne og endte ud med at male skabene samme hvide farve som væggene, hvilket gav et friskt pust til resten af rummet.

Tjek vores referencer lige her