Malerarbejde på Østerbro

Vi tilbyder malerarbejde på Østerbro til både private og erhverv. Når du møder os er vi profesionelle, kreative og pligtopfyldende. Vi har fokus på dine ønsker, og rådgiver dig altid i den bedste retning, så vi opnår det ønskede resultat på bedst mulig måde.

Vi kan håndtere enhver type opgave, og kommer selvfølgelig altid ud til dig, og får en snak om opgaven og forventningsafstemmer. Et godt stykke udført malerarbejde handler mindst lige så meget om forberedelsen, som den handler om selve udførelsen af arbejdet. Vi er skarpe på både at arbejde struktureret og udføre arbejdet så du får et godt resultat.

Malerarbejde til gode priser

Vi arbejder altid på at levere nogle konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet. Du kan hos Andersen & Tardini derfor altid forvente god service og god kvalitet til nogle af markedets bedste priser.

Vi er fleksible, og ønsker at du føler dig tryg ved at overlade malerarbejdet til os. Derfor kan vi både arbejde med faste priser, men også på timepris, hvor vi hele tiden holder dig opdateret på opgaven. På den måde kan du følge med i opgavens forløb, og vide præcist hvilke omkostninger opgaven har.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Din opgavebeskrivelse

[recaptcha]

Er du interesseret i at høre mere?

Udfyld vores formular her på siden også vender vi tilbage til dig inden for 24 timer. Du er også velkommen til at ringe på 2726 1999, hvor du altid bliver mødt i dagstimerne. Tager vi den ikke, eller ringer du uden for åbningstid, skal du blot ligge en besked – så ringer vi tilbage dagen efter.

Derudover kan du læse om vores malerarbejde i København lige her.