Vi udfører alt indenfor professionel malerarbejde.

Professionel maler i København

Når du benytter dig af professionelle fagfolk til at løse dine opgaver, sikrer du et godt resultat. Ved at benytte dig af en uddannet maler, sørger I, i fællesskab for, at resultatet harmonerer med lige netop dine ønsker, samtidig med at de bedste materialer anvendes. Malerarbejdet inderbærer en masse valg, som skal afgøres, afhængig af netop din type opgave. Maleren kan sørge for at du får den rette vejledning i, hvad du skal vælge. Er det mat eller blank, alkyd eller akryl, det kan din maler hjælpe dig med.

Malerens kompetencer dækker over en lang række opgaver. Alt fra maling af fliser til lofter, samt alt der imellem. Eksempelvis kan maleren hjælpe dig med; gulve, vægge, lister, vinduer, døre, lister, og hegn. Både facader og træværk er også noget, som din maler kan klare for dig.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Din opgavebeskrivelse

[recaptcha]

Vi klarer malerarbejdet

I forbindelse med flytning og/eller renoveringer, er malerarbejdet ofte noget, som kan tage timevis. Står du over for en af delene og skal bruge hjælp til malerarbejde i København, så kan Andersen & Tardini klare det for dig. Således kan du fokusere tiden på detaljerne i indretningen og de reelle funktioner i rummet, mens vi maler kanterne.

Mange ting kan løses ved hjælp af godt malerarbejde. Alt fra maling af nye huse til udbedring af både brand- og vandskader.

Gennem vores store netværk af samarbejdspartnere, som vi også benytter os af eksempelvis i totalrenovationer, kan vi hjælpe dig med alt fra nybyggeri fra bunden, til malerarbejdet.

Få et tilbud

Kontakt Andersen & Tardini, og lad os give dig et tilbud på din opgave med malerarbejde i København.

Andersen & Tardini har kundetilfredshed i fokus, som sikres gennem dialog før, under og efter arbejdets udførelse. Vi sætter en ære i at være omhyggelige og personlige i vores arbejde, som professionelle fagfolk.

Vi er altid interesserede i at tage en snak om din opgave og dine muligheder for at få den løst bedst muligt.

Ring eller send os en email, så kontakter vi dig for en snak om din opgave.

Vi glæder os til at finde den bedste løsning for dig.

Du kan også læse mere om vores malerarbejde på Vesterbro her.

Erfaring er vigtigt

Hos Andersen & Tardini ved vi at erfaring er vigtigt og vi har mange års erfaring indenfor malerfaget og udfører mange opgaver specielt i københavnsområdet. Vi tjekker altid vores malerarbejde, og afslutter aldrig noget før vi er helt tilfredse med kvaliteten af det færdige arbejde.

Vi har gennem de sidste 9 år bygget et stærkt netværk op i københavnsområdet. Så uanset hvilken opgave vi får, så løser vi den for dig.

Hvis du kunne tænke dig at læse lidt om hvad vi har lavet før, så klik her og læs lidt om hvad vores kunder og samarbejdspartnere siger om os.