Køkken

Nyt køkken:

Hvis dit køkken er af ældre dato, eller slet og ret slidt ned, så er det måske ved at være tid til at få køkkenet opdateret eller skiftet helt ud. Køkkenet er tit og ofte et sted hvor man befinder sig mange timer om ugen, og ofte omdrejningspunktet for hverdagen. Hvad enten det gælder morgenmåltidet og en god start på dagen eller en lækker middag med familien, så er det i køkkenet det sparkes i gang. Derfor er det vigtigt at tingene fungerer!
Vi står til din rådighed, hvis du har brug for ekspertise til alt fra at skifte køkkenskabe til opsætning eller indretning af helt nyt køkken. Vi har hos Andersen & Tardini, stor erfaring med at sætte køkkener op, og hjælper også gerne med dit. Vi kan montere alle slags køkkener, lige fra Ikea til Uniform.

Dine ideér?

Går du med drømmen om, selv at skabe dit køkken fra bunden, så er vi gerne en del af processen.
Vi kan hos Andersen & Tardini både hjælpe dig med de små ting i en renovation, men også skabe dit køkken fra bunden som del af en totalrenovation af køkkenet.
Hvis du vil have vores ekspertise, som en del af din nye køkkenløsning, så kommer vi ud og drøfter dine drømme og muligheder. Vi realiserer dine drømme om den rigtige køkkenindretning og inkorporerer dine køkkenelementer på bedste vis.

Vi løser opgaven for dig:

Gennem 9 år har vi udviklet os et stort og stærkt netværk af samarbejdspartnere indenfor alle fagområder. Så selvom din køkkenopgave skal løses med andet end tømrer- og snedkerarbejde, så fortvivl ej, vi kan hjælpe dig med det hele. Vi samler din pakke ét sted og sørger for du kun skal kommunikere med én person om din opgave. Sådan bliver det meget nemmere og mere overskueligt for dig, at få dit køkken renoveret.

Hos Andersen & Tardini lever vi af glade kunder og veludført arbejde!

Du er til enhver tid velkommen til at ringe til os og drøfte dine muligheder. Ellers kan du sende os en e-mail, så kontakter vi dig, så snart det er muligt.