Gulve

Nye gulve:

Hvis man skal have udskiftet eller lagt nyt gulv, så står man overfor mange valg og hensyn at tage. Gulvet skal på den ene side passe til dine behov og ønsker til rummet og gulvets anvendelighed, mens det på den anden side gerne skal spille sammen med resten af rummet og husets arkitektur og udtryk. Desuden spiller den nuværende gulvbelægning og typen af gulvunderlag, en rolle. Det kan være afgørende for det arbejde, der ligger i forbindelse med at lægge dine nye flotte gulve. Uanset om du måtte drømme om nye flotte parketgulve, et stort lækkert plankegulv, så har vi kompetencerne til, at give dig det bedste mulige resultat.

Reparation af dit gulv:

Står du med en skade på dit trægulv, så kan det være at Andersen & Tardini skal assistere dig med udbedringen. Ved en skade på dit gulv, er det vigtigt at vurdere omfanget og mulighederne før man begynder at reparere på det. Eksempelvis ved en vandskade, kan det være løsningen at skifte et af de påvirkede gulvbrædder. Efter en reparation og udskiftning af gulvbrædder, er det vigtigt at få slebet og behandlet dine trægulve, for at få en flot og ensartet overflade, men også sørge for at det er beskyttet bedst muligt mod slidtage.

 

Faglig vurdering:

Det kan være en god ide, at få et professionelt blik på dit gulv, for at finde ud af, hvor stor en opgave man står overfor. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med bare at slibe og behandle dine eksisterende gulve, så de står skrapt og flot endnu længere.

Skal du have lagt helt nyt gulv, eller står du overfor en udskiftning af de gamle gulve, så skriv til os, for at få en pris på dit nye trægulv.

Ring til os og hør mere, eller send os en e-mail. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og aftaler nærmere.