Døre og vinduer

Står du overfor en renovation eller ombygning? Skal døre og vinduer efterses?
Det kan være din bolig skal energioptimeres, for at spare på varmeregningen derhjemme.

Få et tilbud på udskiftning eller renovering af døre og vinduer af professionelle hos Andersen & Tardini.

Etablering og montering af døre:

Ved renovation og ombygning, kan det være dine døre skal skiftes eller måske skal der eksempelvis etableres terrassedøre. Her skal der tages mange hensyn. Hvis ikke det bliver monteret rigtigt, kan det opslide både hængsler, dør og kamre hurtigere.
Vi sørger selvfølgelig for korrekt installation af dine nye døre og karme, så der ikke opstår problemer forårsaget af montering og lign.

Nye vinduer:

Når der skal skiftes vinduer, skal man overveje hvilken type af vinduer, det skal være.

Skal det være vinduer i træ eller vinduer i træ/alu?

Det afhænger af stil og hus. Trævinduet giver det klassiske udtryk og anvendes især til ældre hus, fordi det her er vigtigt at husets stil hænger sammen. Til det nyere byggeri, kan træ/alu vinduet sagtens være løsningen til netop din bolig!

Vi hjælper dig med at vælge og udskifte dine vinduer, hvis det er der behovet er. Alt fra vedligehold af vinduer til udskiftning eller etablering af helt nyt tagvindue.

Andersen & Tardini giver vores besyv med på valg af vinduer i forhold til hus og pris, så du til enhver tid, kan få udbyttet, som passer til din bolig.

Kunden i centrum

Hos Andersen & Tardini er det vigtigt at kunden står tilfreds tilbage efter udført arbejde.

Vi sørger for at levere kvalitetsprodukter og godt udført håndværk. Opgaven løses altid i dialog med dig om dine ønsker og behov. Sådan sikrer vi, at din bolig bliver præcis som du drømmer om.

 

Vi er altid klar på en snak om din opgave. Så skriv eller ring til os, så finder vi en løsning skræddersyet til dig.