Få bygget den carport du drømmer om

Vi laver alle slags carporte – fra samlesæt, til egne tegninger og ideer. Vi renoverer og leverer både simple og avancerede løsninger.

Carporte kan fås i utallige varianter og mulighederne er mange. Derfor er det vigtigt for os, at tage udgangspunkt i dine behov. Hvor meget carport har du brug for og skal carporten suppleres af et skur eller lign.? Behovet varierer altid fra kunde til kunde, og fra grund til grund. Udførsel og opførsel af en carport, bør tage afsæt i behov, grunden, huset, mulighederne, samt kundens ønsker til udformning. Du har måske også brug for et cykelskur eller et skur i forlængelse af din carport? Det er intet problem!
Derfor tager vores arbejde altid udgangspunkt i, hvad du har brug for, og i samarbejde med dig, laver vi en løsning.

Masser af muligheder

Mulighederne og valgene der skal træffes, de kan være mange i forbindelse med at bygge carport eller garage. Dels skal det vurderes om det skal være en enkelt eller dobbelt carport, omvendt kan det måske være en lukket garage, som er den bedste løsning hjemme hos dig?
Tillige er der masser af valg at træffe i forhold til valg af materialer. Valget af materialer har selvsagt en indflydelse på om du køber en billig carport, udformet helt enkelt og med plastiktag, eller løsningen hos dig skal være en lukket carport med tegl på taget, som matcher huset.
Materialevalgene kan være mange og uoverskuelige, men vi guider dig til at få den carport, som passer til dig.

Vores løsning tager udgangspunkt i dig

Hos Andersen & Tardini lægger vi stor vægt på, at løse opgaverne på en måde, hvor du som kunde får det bedst mulige produkt, ud fra netop dine behov og forudsætninger.
Vi tilbyder vores kompetencer til dit projekt, så du får en kvalitetsløsning.
Derfor tager vi gerne dialogen med dig om dine ønsker og muligheder.
På den måde får du den bedste carport til din bil og vi sørger for løse opgaven, så du er ovenud tilfreds.

Ring til os og hør om dine muligheder. Ellers er du velkommen til at sende os en e-mail, så kontakter vi dig, så snart det er muligt.