Nybyggeri København

Du har fundet den perfekte grund men mangler det perfekte hus? Hos Andersen og Tardini har vi mulighed for at hjælpe dig fra start til slut. Med kompetencer inden for både tømrer- og snedkerfeltet dækker vi over en varierende kompetencepalet, som kan komme dig til gode, hvis du ønsker at kaste dig ud i et projekt med nybyggeri i København eller omegn. Uanset typen af byggeri du står over for, så har vi kompetencerne til at få dit projekt ført ud i livet.

Tømrer i København

Med mere end 9 års erfaring har vi opbygget et stærkt netværk af kompetente kollegaer indenfor håndværksfaget, med forskellige fagegenskaber, som vi samarbejder med hvis nødvendigt. Dermed behandler vi dit projekt med nybyggeri i eller lidt uden for København som en totalentreprise, hvilket faciliterer processen for både dig og for os. Fordelen ved totalentreprise er, at du kun skal have kontakt med en enkelt fagmand, der sikrer at hele byggeprocessen forløber efter planen.

Vi har erfaring med alt fra udestuer til helt nye huse, carporte, annekser, sommer – og kolonihavehuse, isolering, gipsvægge og lofter. Succeskriteriet for os er, at du afsluttende er tilfreds med resultatet og kan se dine drømme realiseret i vores arbejde.

Vi er tilfredse, når du er tilfreds

Forudsætningen for succes opnår vi ved at garantere håndværk af høj kvalitet, overholdelse af deadlines, fleksibilitet, konkurrencedygtige priser og et ordentligt og rent miljø, hvor grundig afsluttende og gennemgående oprydning prioriteres og udøves. Desuden sikrer vi dig kompetent rådgivning inden nybyggeri projektet på din københavnergrund sættes i søen. Fordi din tilfredshed er afgørende for os, prioriterer vi dybdegående, klar og god forudgående og gennemgående dialog, så vi sammen sikrer at dine særlige behov tilgodeses og opfyldes. Leder du efter et firma til bistå dig med at realisere dine drømme om nybyggeri i København, står vi hos Andersen og Tardini klar til at hjælpe dig.

Din lokale tømrer i København

Central firmabeliggenhed i KøbenhavnMed vores centrale beliggenhed på Østerbro i København, er vi et oplagt valg til dig, der har brug for hjælp til at få realiseret din nybyggeri drøm i hovedstadsområdet. Ring til os for en uforpligtende samtale om din opgave. Du er også velkommen til at skrive en mail til til os, så ringer vi dig op. Vi ser frem til at finde den helt rigtige løsning for dig