Badeværelse

Nyt badeværelse:

Står du foran en opdatering af dit badeværelse, så giver vi dig råd og vejledning indenfor bad indretning. Vi kan lave badeværelser i alle prisklasser og alt i den høje kvalitet som vi er kendt for. Når det kommer til badeværelser så er udvalget stort, så vi hjælper naturligvis med at finde elementer der passer lige præcis til dit rum og dine ønsker. Det er mange ting at tage stilling til, når dit badeværelse til indrettes.  Er der plads til mere end en håndvask og hvor meget opbevaring i form af skabe skal der være i badeværelset? Dette kan vi hjælpe dig med og vi skaffer dig et konkret tilbud med montering og det hele.

Dine ideér?

Går du med en unik ide oppe i hoved, men du kan ikke finde nogle elementer der passer. Vi hos Andersen & Tardini har flere års erfaring med at udvikle og udarbejde unikke projekter så du kan trygt dele din ide med os. Vi hjælper dig med at få din ide fra hoved og ned på papir, og fra papir til et færdigt, håndgribeligt produkt, som vil være specielt lavet til at dække lige netop dine ønsker og dit rum. Så du får et helt unik badeværelse som ikke kan købes andre steder.

Vi løser opgaven for dig:

Gennem 9 år har vi udviklet os et stort og stærkt netværk af samarbejdspartnere indenfor alle fagområder. Så selvom din opgave skal løses med andet end tømrer- og snedkerarbejde, så fortvivl ej, vi kan hjælpe dig med det hele. Vi samler din pakke ét sted og sørger for du kun skal kommunikere med én person om din opgave. Sådan bliver det meget nemmere og mere overskueligt for dig, at få dit køkken renoveret.

Hos Andersen & Tardini lever vi af glade kunder og veludført arbejde!

Du er til enhver tid velkommen til at ringe til os og drøfte dine muligheder. Ellers kan du sende os en e-mail, så kontakter vi dig, så snart det er muligt.